Litt historie

Brevik Shipping AS har 01.10.2014 kjøpt opp båtbyggeriet Hansen & Arntzen CO AS.

Etter en periode hvor markedet for båtbygging har vært dårlig, ønsket eierene av Hansen & Arntzen og selge familiebedriften sin, som de har hatt siden april 1920.
Trond A. Kittilsen valgte derfor å kjøpe alle aksjene i Hansen & Arntzen gjennom selskapet Brevik Shipping AS.
Hansen & Arntzen vil fortsatt driftes på samme måte som før, og vi håper vi kan ivareta dette gamle båtbyggeri selskapet. Tangtussa som er den siste av trebåtene Hansen & Arntzen har bygd, ønsker vi i Brevik Shipping å ta vare på.

 

Brevik Shipping AS

Brevik Shipping AS er et selskap som holder til langs kysten av Stathelle i Bamble kommune. Selskapet ble stiftet i 1991 med eier Trond A. Kittilsen. Driften i selskapet kom etter at Ole Bjørnevik kjøpte selskapet Trond A. Kittilsen Shipping AS, hvor de små taubåtene og lekterene ble skilt ut. Disse ble ført inn til Brevik Shipping AS.

 

I dag har Brevik Shipping AS basen sin på Stathelle ved Hansen & Arntzen båtbyggeri. Selskapet har i dag 4 ansatte. Brevik Shippings eier har drevet med oppdrag langs kysten av Norge, helt i fra 1970-tallet. Vi har bygd brygger i skjærgårdene, mudret båthavner, bygd moloer, transportert materiell til hytter, og mange andre oppdrag relatert til sjøarbeid.